Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 или Ауди A3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вземай 1.9 JTD ,слагай чипчето и ..... пей сърце
    Ела се качи на моята и тогава вземай решение бензин или дизел.
    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Писах ти и в темата в Ауди клуба, няма как и тук, кола със много екстри, по-нова и по-евтина ще е 147, са кожен салон и екстри в А3 по-скоро ще намериш трудно, лошото за мен е цената на 147 ще пада многооо, ако това не те притеснява е ясно, ремонтите та А3 и 147 и парите дато ще дадеш няма да има голяма разлика, сега карал съм и имам още Ауди, но 156 коята имам сега ще я сменя за кола до 5г. бензин и 3г. дизел, иначе за какво да я сменям, е аз лично Алфа няма да си взема пак, но това си е индивидуално, при теб може да е за цял живот, а дали да е бензин или дизел, ми по-скоро дизел си вземи, зависи от това какво искаш и за какво ще ползваш колата, как караш и дали над 10 000 ще и правиш на година?

Успех и се похвали какво си взел.
      sigpic
      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
      0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
        Те че са и по скъпи дизелите и са и по капризни заради смотаната нафта ,......

Кое точно е по-капризното на дизела ??????????????
        А за бензина в България - той е супер........
        Стига с вечния спор дизел-бензин
        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

ми около 8000 правя на година ... ходя на работа , карам си из града , ходя до Търново най-често и така ...

Comment

Алфа ДИЗЕЛ
            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Взимай по-доброто и по-читавото независимо коя марка ще е
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

този вариант е най-добрия
                лошото е че без да се лъжем 80 % от колите в България са трагедия, а и то вече и отатък почнаха да стават такива ...
                чудя се и аз какво да правя ...
                да продавам Б4-то , да зимам 147 ... да зимам а3 или гуоуф ... или да стягам б4 с всичко ново , оновни ремонти и т.н. и да стане вечно моя ...
                не знам и аз в стара кола пари не ми се наливат нещо ... все едно ги късам и ги хвърлям на вятъра

Comment

Карал съм Ауди А6 (96г.), имах и последно голф 3, преди тва всякви модели на VW.............повече никога!!! Тия митове за железните голфове поне не на мен........!!! Вземи си 147 (карам 156) и правилно ти казват бензинаджиите да е 2,0! А тия с печките дет вървяли повече от бензина.............ма с ремап,ма бензиновта трябва дае на газ и с вързан валяк отзад. За икономия да - дизел! Ако искаш кола без никва "душа" -А-3, ако искаш нещо кефещо и да те грабва с всеки изминал ден - Алфа !!! И най-важното вземи някой който разбира с теб за да уцелиш читава!!! Успех
                  http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

това е че нито аз разбирам нито познавамнякой който разбира ... за това питах какво да гледам и какво да слушам ...

Comment

Реши последно дизел или бензин да те насочат по конкретно хората
                      http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

мисля си за бензин ...

Comment

По темата само ще кажа,че мой приятел заклет фен на Ауди(от 6 години е сменил няколко) слезе от А3 1.9 ТДИ '07 и се качи на моята 147 1.9jtd '01 с думите "Да видим 'талянската лангия"....и слезе усмихнат с думите "Това е уникална кола,ебахти окачването,ебахти кефа..." a всичко е сток.
                          Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Ами честно казано ако съм на твое място няма да си продавам B4-та. Истината е, че здравото Audi си замина точно с B4 и за нашите пътища тези тромави "танкове" са доста успешно попадение. Нямаш си на идея какви кинти ще трябва да набиваш в един съвременен автомобил, защото са натъпкани с електроника по тях, имат усъвършенставана ходова част и намален експлоатационен цикъл на всеки следващ модел. Просто парите, които ще набиеш за поддръжка на A3, Golf4 или Alfa 147 са все едни и същи. На Audi окачването също е доста проблемно и се разбива толкова бързо по нашите пътища, колкото и на 156/147.
                            Друг е въпроса, че тази скраб, която се внася от Италия, в по-голямата си част за нищо не става. Колкото отиват надолу цените, толкова по-трудно може да уцелиш нещо добро. Ако една Alfa се експлоатира правилно тя не е по-малко надеждна от което и да е Audi, Golf или BMW. Само че проблема тук е, че там ги карат като служебни коли и през всичките тези години я се сещат да смянят два три пъти маслото, я не. Оня ден гледах една 156-ца на 6 години, ама красавица отвсякъде. Много запазена интериор и екстериор, само че картера й буквално беше сух.......и ще налети някой на нея и после в такъв филм ще влезе,какъвто и не е сънувал. Именно в това е проблема с алфите, че са с много прецизни моторчета и едно лошо отношение към тях после се заплаща скъпо
                            Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                            Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                            Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Колега, не взимай тс. Аз съм с такова и на всичкото отгоре си сложих и газова. Хем не върви хем харчи. Дизел си е отличен вариант.
                              Имал съм приятел с А3 дизелче и бе доволен от него.
                              Относно свещите, те струват 300 лева ама се сменят веднъж на 100к км, а обикновенните на 30к, аре сметни си сам.
                              Инак също, ако не си газар, не слагай големи джанти,че нашите пътища няма да пощадят окачването. За има няма 4 месеца, се разкърцах и раздрънках, утре съм в бокса, да видим какво ще се сменя. Сега съм с 17ки, но ще слезна на 15. Инак количката е готина дизайна як, кеф ми е като съм в купето, удоволствие ми е да си я карам.
                              Друг съвет не си взимай 2 врати, доста куца работа е. И аз така бях фен на двойното изпълнение, но след това купе се отказвам от "спортните" изпълнения хахаха.
                              Успех!
                              Last edited by hektor; d.m.y г., 08:22.
                              Opel Corsa B
                              Opel Tigra
                              Mercedes A 160
                              Mercedes A190 AMG
                              Alfa Romeo 147 1.6 ts
                              http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

Comment

Ако ще е бензин ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 2.0 !!! Иначе...1,6 тегаво...Хем не върви много, хем харчи колкото 2-ка...
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X